Kiihdytys nro 1, 8.5.2019

Hankkeen kiihdytystapahtuma, johon erikseen kutsuttiin hankekuntien edustajia. Tapahtuma pidettiin Kunnonpaikassa Siilinjärvellä 8.5.2019. Paikalla oli yhdentoista kunnan edustus ja osasta kuntia kaksikin edustajaa. Kaikkiaan tapahtumaan osallistui 21 henkilöä. Tavoitteena oli esitellä hanketta, käydä läpi palvelumuotoilua, yhdessä kehittämistä, kokeilukulttuuria ja digitalisaatiota. Innostaa ja innostua - kiihdyttää hankkeen etenemistä. Tapahtuman toteutuksesta vastasivat hankehenkilöstön lisäksi Paju Consultingin asiantuntijakonsultit Jenni Rissanen ja Silja Huttunen.

Videolla projektipäällikkö Petri Kejosen pitämä osuus; hankeen esittely, tavoitteet, palvelut jne. (Videon pituus 46 minuuttia.)

Tästä sama esitys pdf:nä nopeampaa silmäilyä varten.


Tästä Paju Consulting Jenni Rissanen ja Silja Huttunen osuus pdf.

Tästä Pajun palvelumuotoilun työpohjat.

Kohti eKuntaa Kiihdytys1 esitys.mp4

Toni Auvisen videotervehdys Kohti eKuntaa -hankkeelle.

#digituubi videoblogisarjan ensimmäinen videon aiheena mm. Kohti eKuntaa -kehittämishanke, #päivändigi ja #digiaskel. #digituubi videoblogisarjassa Toni Auvinen kertoo muutoksesta, uudistumisesta ja digitalisaatiosta. Seuraa kanava ja saat ilmoituksen uudista videoista. Myös kommentteja ja palautetta, sekä toiveita tulevien videoiden sisällöstä otetaan mielellään vastaan.