Ajankohtaista 3/2021

Tervehdys kuntiin ja kuntatoimijoille! 18.03.2021

Nyt keväällä pöhinä hankkeessa jatkuu ja loppusuora lähestyy hankkeen päättyessä 30.6.2021. Tässä tiedoksenne erilaisia webinaareja ja koulutuksia keväälle. Kevään eli hankkeen jatkoajan suunnitelmat näet
tästä.

Olemme useiden alueen kuntien kanssa etenemässä saavutettavuus asioissa. Saavutettavuuden toimeenpanon kokonaisuuteen liittyy myös kaksi koulutuswebinaaria, näihin te kaikki voitte vapaasti osallistua. Aiheena näissä PDF:ien saavutettavuus ja siis ihan käytännössä. Kokonaisuuteen kuuluu siis kaksi webinaaria, johdanto/perusteet ja jatko-osa eli syventävä. Näihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan voit suoraan linkistä osallistua. Varaa aika kalenteristasi ja kopio osallistumislinkit sinne.

Uskoisin seuraavien yhteisten sidosryhmätahojemme webinaarien ja tietoiskujen kiinnostavan teitä.

  • Ke 24.3.2021, Tiedonhallintamallien esittelytilaisuus, katso

  • Ke 5.5.2021, Digituki, digitaidot ja digitukiverkostotoiminta Pohjois-Savon kunnissa -webinaari, katso

Teams-tuokioita Teamsin tehokkaasta hyödyntämisestä on pidetty kunnille ja kuntatoimijoille jo yli 70 kpl ja vielä kerkee, ota yhteyttä!

Työstän iltahommina YAMK opinnäytetyönäni selvitystä aiheesta: Digitalisaation edistämisen yhteistyön haasteet ja mahdollisuudet Pohjois-Savon kunnissa. Toimeksiantajana Kuntaliitto. Laitan kyselylinkin kuntiin huhtikuun alussa, toivon teidän auliisti vastaavan ja edistävän yhteistä asiaamme.

Kiitos.

Terveisin Pete

Petri Kejonen

puhelin 0207 464 646petri.kejonen@savogrow.fi